Nieuwe ontwikkelingen rondom het Corona-virus 3-4-2020

De recente ontwikkelingen rondom de verspreiding van het Corona-virus vragen om bijzondere maatregelen. Dit betekent voor ons, dat we geen fysieke behandelingen meer kunnen uitvoeren tot 28 april. Afspraken in de praktijk worden in principe doorgeschoven tot na 28 april. Wél kunt u bij ons telefonisch of via e-mail terecht. Voor acute en dringende klachten zullen wij per situatie bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Dit kan zijn door middel van tips, adviezen, oefenschema’s, een telefonisch consult of een e-consult d.m.v. videobellen. In uitzonderlijke situaties kan er na overleg, eventueel met de huisarts, besloten worden om wel fysiek te behandelen.

Patiënten die onder behandeling zijn bij een van onze therapeuten zullen gebeld worden om samen te kijken naar de mogelijkheden om de behandeling, op afstand, zo goed mogelijk vorm te geven.

Deze maatregelen zijn voor uw en onze gezondheid.
Ons werk vergt een nabijheid tot u die op dit moment niet meer uitvoerbaar is.

We gaan er vanuit dat deze bijzondere maatregelen slechts tijdelijk noodzakelijk zijn. Zodra er veranderingen zijn kunt u dit hier vinden op onze website.
Als praktijk volgen wij het advies van het RIVM, de GGD, het Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de Nederlandse Osteopathie Vereniging (NOV) en de Nederlandse vereniging voor Osteopathie (NVO).


Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Zorg goed voor uzelf en uw naasten.
Blijf gezond!

team mauri fysio en mauri osteopathie
Gitty, Susan en Marie-José

 

Ga terug