Recente ontwikkelingen rondom het Corona-virus

De recente ontwikkelingen rondom de verspreiding van het Corona-virus vragen om waakzaamheid en soms bijzondere maatregelen. Als praktijk volgen wij het advies van het RIVM, de GGD en het Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Daaruit volgt dat ook wij zoveel mogelijk contact met onze medemens vermijden. Echter is dat in ons beroep niet altijd mogelijk.

Vooralsnog is de praktijk open en telefonisch en per email bereikbaar. Afspraken die niet dringend zijn worden in principe doorgeschoven tot na 6 april.

Voor acute en dringende klachten zullen wij per situatie bekijken en overleggen of behandeling noodzakelijk is en in welke vorm deze kan plaatsvinden.
Echter de ontwikkelingen gaan snel en het kan zijn dat uitzonderlijke maatregelen genomen moeten worden.

Een daarvan is dat we op korte termijn kunnen besluiten dat het niet langer verantwoord is om te werken. De afspraak die u heeft zal dan komen te vervallen. Wij zullen u dan bellen of een email sturen.
Dit is voor uw en onze gezondheid. Ons werk vergt een nabijheid tot u die op dit moment met uiterste zorg overwogen moet worden.

Verder willen wij u verzoeken om uw eigen verantwoordelijkheid hierin te nemen en als u, ook lichte, verkoudheidsverschijnselen heeft niet naar de praktijk te komen en telefonisch of per email contact met ons op te nemen om de afspraak te verzetten.
Normaal nemen wij een 24 uurs opzegtermijn in acht. Deze zal tijdelijk komen te vervallen. Bel ons als u zich ziek voelt of als u onzeker bent of u kunt komen.

Laten we hopen dat deze preventieve maatregelen slechts tijdelijk noodzakelijk zijn.
Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Zorg goed voor uzelf en uw naasten.
Blijf gezond!

team mauri fysio en mauri osteopathie
Gitty, Susan en Marie-José

Hier vindt u het advies vanuit het KNGF.

Hier vindt u de adviezen van het RIVM

Ga terug